BaZi

BaZi ( koji doslovno znači Osam Znakova) ili drugim imenom Četiri stupa sudbine (Four Pillars of Destiny) tradicionalna je kineska znanost koja omogućuje analizu sudbina. Sudbina se često definira kao životni put koji je ucrtan za svakog od nas prilikom rođenja.

 

BaZi analizom prevodimo podatke o rođenju , dakle godinu, mjesec, dan i sat u četiri para različitih kineskih znakova - Jia Zi. Četiri para sačinjavaju Osam simbola – BaZi. Svaki par se naziva i Pillar, odnosno Stup. Prema tome ime Četiri stupa (Four Pillars).

BaZi (Osam znakova) sačinjen je od Yin i Yang varijacije Pet elemenata. Analizirajući strukturu, usklađenost i kombinacije u BaZi možemo dublje istraživati detalje naše životne putanje.

Pojedinac može dobivene informacije iskoristiti da bi ojačao veze, uvećao talente i potencijale i donosio odluke bazirane na prognozi vlastitog životnog puta i sreće.

BaZi analiza nam omogućuje da istražujemo misterije i potencijale života koristeći podatke o godini, mjesecu, danu i satu rođenja. Koristeći BaZi analizom možemo istražiti utjecaj sudbine na važna područja života kao što su zdravlje, obitelj,  prijateljstva, veze i posao. Također se koristi za vrednovanje veza među različitim aspektima života, te za predviđanje životne putanje pružajući široku sliku koja nam omogućava donošenje pravih odluka usmjerenih ka postizanju cilja.