Savjetovanje

ANALIZA NATALNE KARTE

Uz svima poznatih 12 životinja, kineska astrologija poznaje i pet temeljnih elemenata i njihovog yin i yang pola. Natalna karta u kineskoj astrologiji sastoji se od osam kineskih simbola, četiri elemenata i četiri životinje. Time se opisuje trenutak kada smo se rodili. Osam znakova prikazuje zapis energije tog trenutka, iz njega se može pročitati karakter osobe, njezin potencijal, odnosi s ljudima, ali i događaji koji je čekaju u životu.
 

OSOBNA ANALIZA ZA 2012

Ukoliko želite saznati što vas čeka u godini Vodenog Zmaja, iskoristite posebnu pogodnost do kraja travnja i osigurajte svoju osobnu analizu po cijeni od 890 kn. Analiza obuhvaća cjelokupnu prognozu za 2012. godinu s područja zdravlja, ljubavi i posla te vas priprema za nadolazeće razdoblje. Konkretni savjeti osiguravaju vam smanjenje negativnih utjecaja i omogućuju prepoznavanje pozitivnih prilika koje trebate iskoristiti. Osobna analiza uključuje i odgovore na konkretna pitanja prema želji klijenata.LJUBAVNA ANALIZA

Dolazi prolječe i time razdoblje novih ljubavi! Kako biste sretno i sigurno svili vaše ljubavno gnijezdo saznajte potencijal vaše veze – najbolji način postizanja stabilnog, kreativnog i ispunjujućeg odnosa koji vas energetski podržava. Iskoristite popust!! Cijena je 880 kn do kraja travnja.

POPIS ANALIZA
 


Feng Shui analiza životnog i radnog prostora

Feng Shui , u prijevodu Vjetar i Voda, je istančana tehnika koju možemo koristiti za reguliranje Qi energije oko nas. FengShui je zapravo detaljna analiza okoliša i načina na koji Qi utječe na nas i naš životni prostor.

Feng Shui se stoljećima koristi u privatnim i radnim prostorijama kako bi se poboljšao način života, postiglo blagostanje, uspjeh, sreća, zdravlje i dugovječnost, pa  je  poznavanje Feng Shui principa izuzetna vještina koja nam koristi za održavanje maksimalnog životnog potencijala.

FENG SHUI ANALIZA ZA 2012Svake godine mijenja se kretanje energije pa i određene sobe ili dijelovi stana mijenjaju energetski utjecaj na stanare. U godini 2012, naprimjer najpovolniji sektori stana ili kuće su Zapad i Istok, a najmanje povoljni Jugoistok i Sjeverozapad. Ako želite postići određene rezultate na području zarade, ljubavi ili zdravlja, možete pratiti kretanje energije i prilagoditi joj se načinom korištenja svoga stanaili kuće.

Feng Shui analiza 2012 pruža vam savjete kako iskoristiti povoljnu energiju ove godine u stanu ili kući u koji živite te kako izbječi nepovoljne utjecaje. Cijena do početka travnja je 1880 kn.  

Informacije i naruđbe na 098 9231688 ili dragongarden.net@gmail.com