Tečajevi

U Zagrebu, Rijeci i Poreču se na hrvatskom jeziku održavaju početni tečajevi Mastery Academyje iz Malezije: BaZi (kineska astrologija) i Feng Shui.TEČAJ BAZI - KINESKE ASTROLOGIJE

Učenje BaZi analize osposobljava osobu za otkrivanje različitih aspekata vlastitog života, talente, potencijale i što je najvažnije mogućnosti i izazove u bližoj ili daljoj budućnosti.

Između ostalog, tečaj je osmišljen da bi nam pomogao da bolje razumijemo sami sebe i energije koje nas oblikuju te da donosimo odluke koje će nam omogućiti da postignemo stvoje potencijale.

Tečaj pruža jednostavnu, strukturiranu metodu za svakoga tko želi naučiti osnove BaZi analize sudbine.

Termin sljedećeg BaZi tečaja je: subota i nedelja 26. i 27.3. 2012.

Prijave na dragongarden.net@gmail.com ili 098 923 1688


O BAZI TEČAJU

Svrha tečaja je postaviti čvrste temelje i savladati vještine potrebne za bavljenje umjetnošću BaZi koja zahtjeva duboko razumijevanje osnovnih principa i ključnih teorija kineske metafizike. Također, na tečaju ćete savladati analizu, interpretaciju i primjenu klasične BaZi metodologije.
opširnije

 

FENG SHUI TEČAJ

bazi tecajProšireni seminar koji obuhvaća module 1 i 2 kreiran je sa svrhom edukacije u smislu približavanja i boljeg razumijevanja osnovnih principa Feng Shuija, posebice principa yin i yanga i teorije 5 elemenata koju su osnova Feng Shui umjetnosti. Po završetku seminara koji uključuje i praktični rad, moći ćete sami upotrijebiti znanje u normalnom životu kako bi poboljšali svoje opće stanje te stimulirali željene aspekte u svom domu i radnom mjestu. Vježbom i daljnjim analizama počet ćete sami uvidjeti uzorke ponašanja, razumjeti odnose među ljudima, razloge blokada, događaje. I ono u čemu je tajna FengShuija moći ćete umanjiti neželjene i potencirati pozitivne utjecaje.

Termin sljedećeg Feng Shui tečaja je: subota i nedelja 31.3. i 1.4. 2012.

Prijave na dragongarden.net@gmail.com ili 098 923 1688Feng shui video tečaj